Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην «μαμά» Αλβανία ο επικίνδυνος δραπέτης του Μεταγωγών μέσα… στο πορτ – μπαγκάζ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 23:02 Στην «μαμά» Αλβανία ο επικίνδυνος δραπέτης του Μεταγωγών μέσα… στο πορτ – μπαγκάζ!

Ο διαβόητος δραπέτης "Τίτι" που... έγινε καπνός από το Μεταγωγών, πιστεύεται πως βρίσκεται ήδη στην Αλβανία. Κινηματογραφική η διαφυγή του στην γειτονική χώρα που έχει σαν... αρχή να μην εκδίδει επικίνδυνους εγκληματίες στην χώρα μας. Κρυμμένος σε αυτοκίνητο και στην συνέχεια... ποδαράτος έφτασε στην... Γη της επαγγελίας. Δεν είναι ο πρώτος, με το "αιματηρό" παρελθόν να έχει δείξει τον δρόμο.

Στην Αλβανία και μάλιστα μέσα σε 24ωρες από την απόδρασή του, κατάφερε να διαφύγει ο διαβόητης ισοβίτης “Τίτι”, ο δραπέτης που μαζί με άλλα τρία άτομα την… έκαναν από το Μεταγωγών, πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα.

Στην Αλβανία ο δραπέτης του Μεταγωγών μέσα… στο πορτ – μπαγκάζ!

Όπως όλα δείχνουν ο δραπέτης με το προσωνύμιο “Τίτι” που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονιών και δεκάδες ένοπλες ληστείες, διέφυγε στην Αλβανία λίγες ώρες έπειτα από την απόδρασή του, από το κτήριο του Μεταγωγών.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο “Τίτι” φαίνεται πως είχε οργανώσει στην εντέλεια την απόδρασή του και διέφυγε προς Δομοκό μέσα στο πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτου που οδηγούσε συνεργός του και στην συνέχεια πέρασε στην πατρίδα του πεζός, από τα ορεινά δύσβατα μονοπάτια τις Ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Προφανώς ο επικίνδυνος δραπέτης δεν έφυγε τυχαία στην πατρίδα του, καθώς γνωρίζει πως οι Αλβανικές Αρχές έχουν ως …αρχή τους να μην εκδίδουν κανέναν συμπατριώτη τους εγκληματία στην Ελλάδα, έστω κι αν έχει διαπράξει τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα.

Για το λόγο αυτό πολύ γνωστοί επικίνδυνοι εγκληματίες από την Αλβανία, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει σωρεία σοβαρών αδικημάτων στην χώρα μας, στην συνέχεια επιστρέφουν στην πατρίδα τους και φτάνουν στο σημείο να το “παίζουν” ακόμα και επιχειρηματίες με τα χρήματα που αποκόμισαν από τις παράνομες δραστηρίοτητες τους στην Ελλάδα, γνωρίζοντας άριστα πως δεν πρόκειται να εκδοθούν παρά το γεγονός πως σε βάρος του έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα συλλήψεις.

Δεν είναι μόνο αυτός ο δραπέτης του Μεταγωγών…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δυο φερόμενοι δολοφόνοι του αείμνηστου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, τον οποίο σκότωσαν τον Απρίλιο του 2018 στο σπίτι του στην Κ. Κηφισιά και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του παιδιού του.

Ο ένας από τους κακοποιούς, όταν έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής για την εξιχνίαση του εγκλήματος, έσπευσε να εγκαταλείψει την Ιταλία όπου βρίσκονταν και διέφυγε άμεσα στην Αλβανία για να σιγουρέψει την ελευθερία του.

Ο έτερος των φερόμενων δραστών δεν πρόλαβε να διαφύγει από το Βέλγιο όπου βρίσκονταν εκείνη την εποχή, καθώς άμεσα είχαν ταξιδέψει δυο έμπειροι Αξιωματικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, που άλλωστε είχαν εξιχνιάσει την στυγνή δολοφονία και σε συνεργασία με τις Βελγικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον κακοποιό σε μια γειτονιά, που προσομοιάζει στο χαρακτήρα με τα δικά μας Εξάρχεια.

Εν ολίγοις ο συγκεκριμένος κακοποιός πίστευε πως επειδή είχε βρει καταφύγιο σε αυτή την γειτονιά των Βρυξελλών, όπου η παρουσία της Αστυνομίας είναι σχετικά μειωμένη, το “μακρύ χέρι του Νόμου” δεν θα έφθανε σ’ αυτόν.

Πλέον βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για την δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr