Ούτε ανάσα δεν θα πάρουμε! Η Ελλάδα στην ατζέντα του Eurogroup στις 8 Ιουλίου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 18:12 Ούτε ανάσα δεν θα πάρουμε! Η Ελλάδα στην ατζέντα του Eurogroup στις 8 Ιουλίου!

«Ξέρουμε ότι έχετε εκλογές αλλά θέλουμε να στείλουμε μήνυμα». Μια ημέρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου οι εταίροι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας θα βρεθεί στην ατζέντα του Eurogroup της επόμενης Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Μια πολύ σοβαρή είδηση μας έρχεται από τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι εταίροι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί την επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή. Έτσι, σύμφωνα με πηγή της ευρωζώνης, η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σε συνέχεια της τρίτης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας θα βρεθεί στην ατζέντα του Eurogroup της επόμενης Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Η ίδια πηγή μάλιστα ανέφερε με νόημα ότι παρόλο που οι υπουργοί Οικονομικών γνωρίζουν ότι το Eurogroup θα πραγματοποιηθεί μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συζητήσουν το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να στείλουν το «σωστό μήνυμα» σε όποια κυβέρνηση προκύψει.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση