Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρεμασμένη στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 12:05 Κρεμασμένη στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή

Ο τραγικός επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο κελί της η 35χρονη που πριν από λίγες μέρες σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της στην Αγία Παρασκευή.

Ο τραγικός επίλογος της οικογενειακής τραγωδία που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αγία Παρασκευή γράφτηκε σήμερα στον Κορυδαλλό καθώς βρέθηκε νεκρή 35χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του πατέρα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη, από το πόμολο της πόρτας του κελιού της, στο σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών.

Η 35χρονη είχε προφυλακιστεί καθώς κατηγορήθηκε ότι στις 21 Ιουνίου έσφαξε τον πατέρα της ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που είδαν το φως μετά το έγκλημα, είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στον πατέρα της, ωστόσο, είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

πηγή: news.gr