Εκλογές 2019: Εκτός Βουλής Βασιλειάδης – Κοντονής! Ερυθρόλευκη… χαρά για ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 10:22 Εκλογές 2019: Εκτός Βουλής Βασιλειάδης – Κοντονής! Ερυθρόλευκη… χαρά για ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τα κατάφεραν! Εκτός ελληνικού Κοινοβουλίου έμειναν οι δύο τελευταίοι χρονικά υφυπουργοί Αθλητισμού, επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης και Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Βασιλειάδης κατέβηκε ως υποψήφιος στη Β3′ του Νότιου Τομέα Αθηνών, μια εκλογική περιφέρεια από την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 4 βουλευτές. Η αξιωματική αντιπολίτευση έβγαλε 5 έδρες στον συγκεκριμένο τομέα, με τον κ. Βασιλειάδη να παίρνει 12.254 ψήφους και τη 10η θέση και να μην επανεκλέγεται.

Εκτός Βουλής έμεινε και ο Σταύρος Κοντονής. Μπορεί να πήρε τους περισσότερους ψήφους από του υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ (4.128) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού ο Διονύσης Ακτύπης της Νέας Δημοκρατίας πήρε την μονοεδρική!

Η ήττα των δύο συγκεκριμένων πολιτικών, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα γεγονός που… πανηγυρίστηκε από μεγάλη μερίδα των φίλψν του Ολυμπιακού. Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι σχέσεις των “ερυθρόλευκων” με την πρώην -πλέον- Κυβέρνησης ήταν σε τραγικό σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Κόκκινος Πρωταθλητής» (σ.σ. ερυθρόλευκης… απόχρωσης).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση