City Plaza: Άδειασε από τους καταληψίες τρία χρόνια μετά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 20:46 City Plaza: Άδειασε από τους καταληψίες τρία χρόνια μετά

«Χρειάζονται 2 εκατ. ευρώ για την επισκευή», τονίζει η ιδιοκτήτρια στο OPEN - Ερμηνεύει γιατί αποχώρησαν τώρα οι καταληψίες

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και αμέσως οι καταληψίες εκκένωσαν το City Plaza, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Αλίκη Παπαχελά, που μιλά αποκλειστικά στο OPEN TV και τη Γεωργία Λαγού, τονίζει ότι για να επανέλθει το κτίριο στην εικόνα που είχε το 2016 (προτού δηλαδή καταληφθεί), χρειάζονται περίπου 2 εκατ. ευρώ. Η κυρία Παπαχελά, για την ιστορία, προσπαθούσε -όπως λέει- όλο αυτό το διάστημα να βγάλει τους καταληψίες από το ξενοδοχείο.

Αρκετές, μάλιστα, ήταν οι φορές που είχε σπεύσει -και με την κάμερα του OPEN- να μπει στο κτίριο αλλά οι καταληψίες δεν την άφηναν. Την έβριζαν και της φώναζαν, λέγοντάς της να «εξαφανιστεί». Είναι χαρακτηριστική η επίθεση που είχε δεχθεί το συνεργείο του OPEN στις 12 Απριλίου. «Η κάμερα δεν μπαίνει μέσα», έλεγαν οι καταληψίες και έσπρωχναν την ιδιοκτήτρια. Σύμφωνα με το τωρινό ρεπορτάζ της Γεωργίας Λαγού, σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε περισσότερα στο Έθνος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση