Οργή Τσίπρα για τη Νομική της Πάτρας: Η ΝΔ δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών και τιμωρεί όλη την Αχαΐα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 13:49 Οργή Τσίπρα για τη Νομική της Πάτρας: Η ΝΔ δυσαρεστήθηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών και τιμωρεί όλη την Αχαΐα!
 
 

Η ανακοίνωση από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ότι δεν θα ιδρυθεί, όπως δρομολογούσε η προηγούμενη κυβέρνηση, Νομική Σχολή στην Πάτρα προκάλεσε την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού. Με δυο tweets ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν θα ιδρυθεί η 4η Νομική στην Πάτρα. Σήμερα θα ανακληθεί η απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως κατά τις δηλώσεις της μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Παιδείας. Την ανακοίνωσή της δεν άργησε να σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 

 

Και πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας: «Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά Δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η ΝΔ τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση