Άγριο ξύλο και μαχαιρώματα στο Ναύπλιο - Εικόνες που σοκάρουν - video

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 19:40 Άγριο ξύλο και μαχαιρώματα στο Ναύπλιο -  Εικόνες που σοκάρουν - video

Άγρια επεισόδιο σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (16.07.2019) έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθαν στα χέρια Ρομά που ήταν από το πρωί εκεί.

Συγκεκριμένα ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες! Το ξύλο που «έπεσε» ήταν άγριο, με γυναίκες και παιδιά να τρέχουν να προστατευθούν και να προκαλούνται φθορές σε αυτοκίνητα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια.

Οι τραυματίες φορτώθηκαν κακήν κακώς σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί άλλος Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται από δυο άτομα στο καθένα, τα οποία και θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της αστυνομίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση