Σοκάρει ο δολοφόνος της βιολόγου: Όποια και να ήταν, το ίδιο θα έκανα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 10:48 Σοκάρει ο δολοφόνος της βιολόγου: Όποια και να ήταν, το ίδιο θα έκανα

Ο δολοφόνος της 60χρονης Suzanne Eaton ανέφερε πως θα έκανε το ίδιο σε όποια γυναίκα τύχαινε να βρεθεί εκείνη την ώρα μπροστά του.

Ενώ η οικογένεια της δολοφονημένης Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, συγκλονίζει την κοινή γνώμη η κυνική ομολογία του δράστη. 

Ο δολοφόνος της 60χρονης Suzanne Eaton ανέφερε πως θα έκανε το ίδιο σε όποια γυναίκα τύχαινε να βρεθεί εκείνη την ώρα μπροστά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του και τελικά «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημά του. Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο καιρό η ζωή του δεν ήταν καλή, ένιωθε πιεσμένος και ήθελε να εκτονωθεί.

«Όποια και να βρισκόταν μπροστά μου εκείνη την ώρα το ίδιο θα έκανα», φέρεται να παραδέχθηκε με απίστευτη κυνικότητα. 

Ο νεαρός είδε τη γυναίκα να κάνει τζόκινγκ και όπως είπε… «ερεθίστηκε». Την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει και μετά τη μαχαίρωσε για να σταματήσει να φωνάζει. Την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ, τη μετέφερε στο παλιό πολυβολείο των Γερμανών και αφού τη βίασε την πέταξε στο σπήλαιο από μια τρύπα κι έφυγε. Πήγε σε κοντινό νεκροταφείο, όπου καθάρισε το πορτ μπαγκάζ, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του κι επέστρεψε στο σπίτι του.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί το εάν το θύμα ήταν νεκρό όταν τη βίασε ο 27χρονος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως δεν είχε τις αισθήσεις της. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν περαιτέρω φως στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση. 

Κατέρρευσε ο σύζυγός της

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τόσο ο σύζυγος όσο και τα παιδιά της γυναίκας βρέθηκαν στην Κρήτη από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της. Ενημερώνονταν τηλεφωνικά από τον επικεφαλής των ερευνών. Όταν οι διωκτικές αρχές έφτασαν στον δράστη κι εκείνος ομολόγησε το έγκλημά του, ο σύζυγος της 60χρονης ρώτησε ποιο ήταν το κίνητρό του. Ο αστυνομικός τότε του αποκάλυψε πως πριν τη σκοτώσει τη βίασε, με τον σύζυγο να ξεσπά σε λυγμούς και να καταρρέει. Έδωσε μάλιστα το τηλέφωνο στην αδελφή της συζύγου του, καθώς δεν ήταν σε θέση να ακούσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ερευνώνται άλλα δύο περιστατικά

Ο 27χρονος αγρότης, γιος παπά και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών παρουσιαζόταν στα social media που λάτρευε ως φυσιοδίφης, εφευρέτης και «δόκιμος»… μοναχός Σαολίν. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ωστόσο η αστυνομία  συνεχίζει τις έρευνες, καθώς άλλες δύο γυναίκες έχουν αναφέρει στις αρχές πως ένα λευκό αυτοκίνητο, παρόμοιο με αυτό του φερόμενου ως δράστης της Αμερικανίδας βιολόγου, αποπειράθηκε να τις χτυπήσει και τις κυνηγούσε.

Μάλιστα η μία από αυτές, με καταγωγή από τη Λιθουανία, ανέφερε πως η επίθεση έγινε την ώρα που έκανε τζόκινγκ, όπως ακριβώς και η Suzanne Eaton. 

Ερευνάται επίσης και μια παλιότερη υπόθεση βιασμού, η οποία δεν είχε καταγγελθεί για να διαπιστωθεί αν και σε αυτήν εμπλέκεται ο 27χρονος. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση