Στο σπίτι του επέστρεψε ο Αλέξης της Ζακύνθου: Εύχομαι να καταφέρω να διαγράψω όσα έγιναν τα 27 χρόνια μαρτυρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 12:35 Στο σπίτι του επέστρεψε ο Αλέξης της Ζακύνθου: Εύχομαι να καταφέρω να διαγράψω όσα έγιναν τα 27 χρόνια μαρτυρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Στο σπίτι του στη Ζάκυνθο κοντά στην οικογένειά του επέστρεψε ο Αλέξης, ο πατροκτόνος της Ζακύνθου, μετά την αποφυλάκισή του.

“Μέτραγα τις ώρες, τις μέρες να έρθει η ώρα να τον πάρω στην αγκαλιά μου ξανά, να τον πάω στο σπίτι μας”, είπε η μητέρα του μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

“Έχω την αγωνία για το Εφετείο, όπως η κάθε μάνα θα είχε αγωνία για το παιδί της. Αλλά πιστεύω ότι και πάλι η Δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό”.

Ο 27χρονος Αλέξης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο σε δεύτερο βαθμό θα επιχειρήσει να λύσει το πρόβλημα που έχει με την ελληνική ιθαγένεια, καθώς ο πατέρας του, όπως ισχυρίζεται δεν του έδινε τα απαραίτητα έγγραφα.

“Για αρχή δεν θα φύγω, στην πορεία όμως το σκέφτομαι. Εύχομαι να καταφέρω να διαγράψω όλα αυτά που έχουν γίνει, αυτά τα 27 χρόνια μαρτυρίου. Να μπορέσω να ξεκινήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου”, σημείωσε ο Αλέξης.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

 

 

πηγή: enikos.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση