Βρέθηκε σώα η 35χρονη που χάθηκε στους Ν. Πόρους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 09:15 Βρέθηκε σώα η 35χρονη που χάθηκε στους Ν. Πόρους

Τέλος καλό όλα καλά για την 35χρονη λουόμενη, η οποία χάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως επίσης ιδιωτών και εθελοντών, τελικά η γυναίκα – η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες – βρέθηκε στην παραλία των Μεσαγγάλων ν. Λάρισας σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά, στο συμβάν αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα, για περιστατικό αγνοούμενης 35χρονης λουόμενης με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέων Πόρων Πιερίας.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμός της, στις οποίες συμμετείχαν δύο (02) περιπολικά σκάφη και πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα (01) ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης εννέα (09) ιδιωτικά σκάφη, η Διασωστική Ομάδα Πλαταμώνα καθώς και ιδιώτης δύτης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην παραλία «ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ» Ν. Λάρισας καλά στην υγεία της.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης».

Πηγή: larissanet.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση