Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ρένα Δούρου για τη Μάνδρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 18:36 Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ρένα Δούρου για τη Μάνδρα

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με την φονική πλημμύρα στη Μάνδρα που στοίχισε τη ζωή σε 25 ανθρώπινες ζωές, το Νοέμβριο του 2017.

«Η προφορική, απλή έκφραση υπολείπεται πάντοτε της οδύνης για την απώλεια τόσων ζωών. Με αυτή την πεποίθηση προσήλθα εκείνο το βράδυ, τη νύχτα της τραγωδίας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με την πεποίθηση ότι δεν μπορούμε να μην βάλουμε στοπ στην κουλτούρα της ατιμωρησίας. Και ότι πρέπει να βρίσκονται επιτέλους οι πραγματικοί υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα, σε ολόκληρη και όχι μόνο στην Αττική» ανέφερε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο η κ. Δούρου

 «Πιστεύοντας με την ίδια μου την πράξη ότι η δικαιοσύνη οφείλει να αναζητήσει τις πραγματικές αιτιάσεις και τους πραγματικούς ενόχους και ότι δεν εξυπηρετεί σκοπούς και σκοπιμότητες σήμερα στέκομαι μπροστά σας και λέω ότι το απέδειξε για άλλη μια φορά. Ωστόσο, πρέπει να μοιραστώ μαζί σας την πραγματική μου ανησυχία για το γεγονός ότι οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όταν με τόση ευκολία μπορούν να συσταθούν κατηγορητήρια από τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε είναι ένας κακός οιωνός για την αποτελεσματικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης», κατέληξε.

πηγή: thetoc.gr