Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Suzanne Eaton: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο! Τους είχε επιτεθεί με το αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 09:15 Suzanne Eaton: Κι άλλες γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο! Τους είχε επιτεθεί με το αυτοκίνητο

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 27χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton. Κι άλλες γυναίκες ανέφεραν πως τους είχε επιτεθεί! Ποιες ήταν οι πρώτες του κινήσεις μετά τον φόνο της βιολόγου.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά για τον 27χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο της Suzanne Eaton ενώ καθημερινές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του και τον φόνο της βιολόγου.

Λίγο μετά τη σύλληψή του έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου και σύμφωνα με τα όσα είχε πει στους αστυνομικούς, είναι το ίδιο αυτοκίνητο που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος απολογείται την Παρασκευή ενώπιον του Ανακριτή Χανίων με δικηγόρο που του διόρισε ο Εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Οι κινήσεις του μετά τον φόνο

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

πηγή: ekriti.gr, cretapost.gr