Βουλή: Με τη μορφή κατεπείγοντος το φορολογικό την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 23:11 Βουλή: Με τη μορφή κατεπείγοντος το φορολογικό την Παρασκευή

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα αρχίσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής με τη κανονική διαδικασία

Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινά τη νομοθετική της εργασία η Βουλή με το νομοσχέδιο για «το επιτελικό κράτος», το οποίο αναμένεται να κατατεθεί αύριο. Αυτό αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα αρχίσει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής με τη κανονική διαδικασία.

Την ερχόμενη Παρασκευή, αναμένεται η κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου, η συζήτηση του οποίου θα διεξαχθεί με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και θα ξεκινήσει την Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Τρίτη με την ψήφιση του από την Ολομέλεια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασσούλας, με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου την Παρασκευή, θα δοθεί ένας εύλογος χρόνος για να μπορέσουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα να το μελετήσουν και να το επεξεργαστούν.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θέματα σχετικά με την κυβερνησιμότητα των δήμων, την κατάργηση του ασύλου και αλλαγές στον ποινικό κώδικα.

Η συζήτησή του θα γίνει με την κανονική διαδικασία και θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση