Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στη σύντροφο του 56χρονου Γάλλου που δολοφονήθηκε με ψαλίδι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 12:31 Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στη σύντροφο του 56χρονου Γάλλου που δολοφονήθηκε με ψαλίδι

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και να οριστεί σε αυτήν δικηγόρος

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον 55χρονο συντρόφό της σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η 44χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και να οριστεί σε αυτήν δικηγόρος.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους διέμεναν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο χωριό του Τσούτσουρα στη Νότια Κρήτη και το πτώμα του 56χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία με τον μεσήλικα Γάλλο να έχει χτυπήματα που προήλθαν από ψαλίδι με τον 56χρονο να έχει εμφανή τραύματα στα χέρια δείχνοντας αμυντική στάση και ότι προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση.

Έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως μέχρι και χθες η 44χρονη κατηγορούμενη αρνείτο τις κατηγορίες για δολοφονία του συντρόφου της υποστηρίζοντας ότι αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πεθάνει.

πηγή: news.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση