Στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου 75χρονος που φέρει σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 10:56 Στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου 75χρονος που φέρει σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας

Με σοβαρά εγκαύματα διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα 75χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στον οίκο ευγηρίας, όπου φιλοξενείται, στη Θέρμη.


Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο ηλικιωμένος άνδρας που δέχεται τη φροντίδα των γιατρών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, φέρει εκτεταμένα εγκαύματα σε έκταση 55% του σώματος του και ενδέχεται τις επόμενες ώρες να διακομισθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία στην Mονάδα Eγκαυμάτων. 
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Φωτιά σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θέρμη

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη χθες το βράδυ (2:40) ένας 75χρονος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άγιος Νικόλαος» στην οδό Ελευθερίας στη Θέρμη. 
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πήρε φωτιά το στρώμα του ηλικιωμένου. Ομως λειτούργησε άμεσα το σύστημα πυρόσβεσης με αποτέλεσμα η φωτιά να μην επεκτηθεί. Στην επιχείρηση πήραν μέρος 8 άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν με 3 οχήματα, χωρίς να χρειαστεί να εκκενώσουν την Μονάδα Ηλικιωμένων.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άνδρα με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση