Μύκονος: Τα παραλειπόμενα της «χρυσής» συναυλίας – Ο Ρέμος, οι ελεγκτές, το ταμείο και το απρόοπτο – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 12:04 Μύκονος: Τα παραλειπόμενα της «χρυσής» συναυλίας – Ο Ρέμος, οι ελεγκτές, το ταμείο και το απρόοπτο – video
Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos συζητήθηκε. Οι ελεγκτές παρακολουθούσαν έκπληκτοι τις εικόνες μπροστά τους...

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε για ακόμα ένα καλοκαίρι συναυλία στο Nammos, με τις χρεώσεις και τη «δίψα» του κόσμου, να προκαλούν αίσθηση. Για να κάτσει κανείς σε μία από τις 1.200 καρέκλες που υπήρχαν στα τραπέζια, έπρεπε να πληρώσει από 1.000 έως 1.500 ευρώ. Μια θέση στο μπαρ ξεκινούσε από τα 500 ευρώ, ενώ όποιος ήθελε να παρκάρει στο Nammos, έπρεπε να δώσει 50 ευρώ επιπλέον.

Οι ελέγκτές της ΑΑΔΕ έκαναν απόβαση στο κυκλαδίτικο νησί και κατέγραφαν τα πάντα. Επί 14 ώρες, 10 ελεγκτές παρέμεναν πάνω από τις ταμειακές μηχανές και διαπίστωναν από πρώτο χέρι τις αστρονομικές χρεώσεις.

Πριν καν ξεκινήσει η συναυλία, τα έσοδα των διοργανωτών ξεπερνούσαν τα 2.000.000 ευρώ. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα χρήματα από τις παραγγελίες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το ποσό εκτοξεύεται ακόμα περισσότερο.

Εντύπωση όμως προκάλεσε η δίψα του κόσμου για τη συγκεκριμένη συναυλία. Παρά τις χρεώσεις, τα αιτήματα σε ταξιδιωτικά γραφεία για μια διανυκτέρευση στην Ψαρρού, τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης, χτύπησαν κόκκινο. Σύμφωνα με το Open, η ζήτηση για μία κράτηση σε ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία, αυξήθηκε ποσοστιαία από 40 έως 60%.

Από νωρίς μάλιστα, οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Ψαρρού και στο Nammos, ήταν γεμάτοι και οι οδηγοί, έπρεπε να δείχνουν υπομονή στο τιμόνι.

Όσο για τις παροχές; Το Nammos επιστράτευσε πασίγνωστους σεφ για το δείπνο και το πρωινό των πελατών, μια κάβα που ήταν αδύνατον να μην τους ικανοποιήσει και μια κατασκευή για φωτορυθμικά και πυροτεχνήματα.

Αντώνης Ρέμος: Η χρυσή συναυλία στο Nammos

Έλληνες και Άραβες γέμισαν το Nammos στη Μύκονο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab. Το γλέντι δεν άργησε να ανάψει στην παραλία της Ψαρρούς και όσοι πλήρωσαν… αδρά για να μπουν στο Nammos δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις καλλονές που είχαν κατακλύσει το Nammos να χορεύουν ως την αυγή.

Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον κράτησε στη σκηνή και φωτογραφήθηκε μαζί του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση