Τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου - Πνίγηκαν δύο αδερφές στη Ρόδο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 08:20 Τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου - Πνίγηκαν δύο αδερφές στη Ρόδο

Είχαν φτάσει στο νησί πριν από λίγες μέρες για διακοπές, μαζί με την τρίτη αδερφή τους. Το ένα από τα κορίτσια ήταν ζωντανό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στο χώρο την ώρα της τραγωδίας γιατί είχε... σχολάσει! Στον εισαγγελέα σήμερα ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης.

Δυο αδερφές 16 και 19 ετών από τη Γαλλία τα θύματα της τραγωδίας στη Ρόδο. Η μια προσπάθησε να σώσει την άλλη. Είχαν φτάσει στο νησί πριν από λίγες μέρες για διακοπές, μαζί με την τρίτη αδερφή τους. Το ένα από τα κορίτσια ήταν ζωντανό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στο χώρο την ώρα της τραγωδίας γιατί είχε... σχολάσει! Στον εισαγγελέα σήμερα ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης.

Σοκαρισμένη η Ρόδος από την τραγωδία στην πισίνα ξενοδοχείου στην Ιαλυσό. Δυο αδερφές από τη Γαλλία έχασαν τη ζωή τους όταν πνίγηκαν ενώ έκαναν μπάνιο το απόγευμα της Τετάρτης (31.07.2019).

Οι δυο Γαλλίδες, 16 και 19 ετών, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στις 18:30 το απόγευμα. Τα δυο νεαρά κορίτσια είχαν φτάσει στη Ρόδο πριν από μερικές μέρες για διακοπές, μαζί με την τρίτη αδερφή τους.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η μια προσπάθησε να σώσει την άλλη αλλά δεν τα κατάφερε. Εκείνο που προκαλεί, τουλάχιστον, αίσθηση είναι πως την ώρα του δυστυχήματος, στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, αφού είχε… σχολάσει!

Μόλις τις βρήκαν, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο ξενοδοχείο. Αρχικά, σύμφωνα με τη Ροδιακή, το ασθενοφόρο παρέλαβε μόνο τη μια κοπέλα, που επέπλεε στην πισίνα και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να τη σώσουν και το νεαρό κορίτσι άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως το δεύτερο κορίτσι είχε βυθιστεί τον πάτο της πισίνας και αρχικά δεν φαινόταν! Όταν οι διασώστες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, ήταν αργά αφού το νεαρό κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να συλλάβουν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και να ξεκινήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο Γαλλίδες στον θάνατο.

Μέχρι τα μεσάνυχτα, στο ξενοδοχείο της Ιαλυσού όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, βρίσκονταν και έκαναν έρευνες ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Με πληροφορίες και από rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση