Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Γιώργος Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 22:32 Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Γιώργος Στεργίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε για νέο γραμματέα της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας τον μέχρι σήμερα Γραμματέα Προγράμματος Γιώργος Στεργίου, ενώ στη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Επιπλέον, ο Ιωάννης Μπρατάκος ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ΝΔ. Μιλώντας στην πρώτη Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μετά την νίκη στις εκλογές και αναφερόμενος στα νέα καθήκοντα που δημιουργεί στον κομματικό μηχανισμό η νέα συγκυρία, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως οι οργανωμένες δυνάμεις της ΝΔ καλούνται να στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να μην απορροφηθούν από αυτήν.

«Αντίθετα, οφείλουν να γίνουν οι καθημερινοί πολιτικοί βηματοδότες της. Να μεταφέρουν τα μηνύματα της κοινωνίας, αλλά και να επιστρέφουν δημιουργικά σε αυτήν όλες τις κεντρικές μας επιλογές. Συχνά όταν ένα κόμμα κερδίζει εκλογές και έρχεται στην εξουσία, απογυμνώνεται ο κομματικός του μηχανισμός. Δεν πρέπει να διαπράξουμε το ίδιο σφάλμα. Το κτίριο εδώ στο Μοσχάτο θα είναι ζωντανό και η καρδιά της ΝΔ θα χτυπάει πάντα εδώ», υπογράμμισε.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον νέο γραμματέα της ΝΔ / Φωτογραφία: Eurokinissi
Πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της επετείου του 1821

Σε αυτό το πλαίσιο προανήγγειλε μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το κόμμα και αναφέρθηκε στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως θα πρέπει να γίνει αφετηρία ενός νέου δημιουργικού ρεύματος του Ελληνισμού, και ταυτόχρονα ευκαιρία που θα προσφέρει στο Έθνος τη νέα αυτογνωσία του και θα του δώσει ξανά αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Να επανασυστήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος. Να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Είναι η ευκαιρία που θα προσφέρει στο έθνος τη νέα αυτογνωσία του, που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και εξωστρέφεια. Ήρθε η ώρα οι σύγχρονοι Έλληνες να κάνουμε τη δική μας επανάσταση στον 21ο αιώνα» είπε με έμφαση ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε να θυμίσουμε το πρωί της Τετάρτης, πως επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» τοποθετείται η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ποιοι παίρνουν κορυφαίες θέσεις στη ΝΔ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται η εκλογή του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θέση για την οποία έχει προταθεί ο μέχρι σήμερα Γραμματέας Προγράμματος, κ. Γιώργος Στεργίου

Υπενθυμίζεται ότι αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος στην Πειραιώς. Παράλληλα, εδώ και λίγες ημέρες ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος έχει αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης ανακοινώνεται ότι:

   -  Τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Γαϊτάνης.
   -  Εκπρόσωπος Τύπου για τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ορίζεται η κ. Έλενα Σώκου.
   -  Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο κ. Νίκος Ρωμανός.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση