Κι όμως! Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής «φακελάκης»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 20:46 Κι όμως! Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής «φακελάκης»!

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία των Σερρών, καθώς είχε αποκαλυφθεί πως οι δυο εν λόγω καθηγητές σε συνεργασία με ιδιοκτήτη φροντιστηρίου απαιτούσαν από φοιτητές μεγάλα χρηματικά ποσά (ορισμένες φοιτήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση) για να «περάσουν» το μάθημα τους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ενός καθηγητή, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο πελάτης του αποφυλακίστηκε, μετά από έγκριση της αίτησης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο καθηγητές είχαν οδηγηθεί στις φυλακές μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο ΤΕΙ Σερρών για χρηματισμό και εκβιασμό σε μαθητές για να τους περάσει τα μαθήματα.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι φοιτητές και οι καθηγητές που έκαναν λόγο για «κοινό μυστικό» αναφερόμενοι στην δράση των δύο καθηγητών.

Ο παθιασμένος «καθηγητής φακελάκης» με το περουκίνι – Απίστευτες καταγγελίες

«Ο φακελάκης»… αυτό είναι το παρατσούκλι που είχαν προσδώσει στο καθηγητή στα ΤΕΙ Σερρών οι φοιτητές του καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν πασίγνωστο ότι ο 59χρονος «τα ‘παίρνε», τόσο σε χρήμα, όσο και σε… είδος.

Ο καθηγητής συνελήφθη από Αστυνομικούς τις Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων να παίρνει “φακελάκι” από φοιτητές του, προκειμένου να τους περάσει το μάθημα στην εξεταστική.

Οι φοιτητές κατήγγειλαν ότι ο άνθρωπος αυτός είχε στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ που έκανε μάθημα, καθώς τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις έκοβε στο μάθημα του και στην συνέχεια ζητούσε μια απλή…. “εξυπηρέτηση” από αυτές προκειμένου να τις περάσει.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ, τότε σίγουρα θα περάσουν το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Οι δυο φοιτητές αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή «φακελάκι», αποφάσισαν να δώσουν μιαν οριστική λύση, απευθυνόμενοι στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

«Το έκανε 20 χρόνια»!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχε πει στο newsit.gr ο  εκπρόσωπος των φοιτητών Ν. Τζιουτζιος.

Ο ίδιος, είπε ότι τα δύο χρόνια που είναι εκπρόσωπος των φοιτητών τον προσέγγισαν εκατοντάδες φοιτητές ενώ υπάρχουν ακόμα πολλοί που χρωστούν αυτά τα μαθήματα. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αυτό συμβαίνει «τα τελευταία 20 χρόνια σίγουρα».

«Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει κάτι παράνομο… Χρηματιζόταν για να κάνει μαθήματα, 250 ευρώ το μάθημα. Για να πάρει κάποιος το πτυχίο του στο τμήμα αυτό, έπρεπε να περάσει 7 μαθήματα, τα δικά του. Και όπως καταλαβαίνουμε το ποσό είναι υπερβολικά μεγάλο, για μια οικογένεια στην οικονομική κρίση…» είχε πει μεταξύ άλλων.

Πηγή: grtimes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση