Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δύο αδέλφια πέθαναν με διαφορά έξι μηνών στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 19:46 Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Δύο αδέλφια πέθαναν με διαφορά έξι μηνών στο Αγρίνιο

Σοκ προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του 21χρονου Πάνου που νοσηλευόταν από τις 23 Ιουνίου όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή και η αιτία του θανάτου του ήταν μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη .

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας καθώς πριν από έξι μήνες έφυγε από τη ζωή και η 35χρονη αδερφή του, Μαρία, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 21χρονος είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε το απόγευμα της 23ης Ιουνίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τζιπ και κατέληξε σε αύλακα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στη διασταύρωση του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Έκτοτε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για κάποιο διάστημα εξάλλου-όπως και άλλοι νοσηλευόμενοι- μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας καθώς στη Μονάδα του Αγρινίου λάμβανε χώρα η προβλεπόμενη διαδικασία απολύμανσης.

Ο νεαρός επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και έδειχνε πως η κατάσταση του έβαινε προς βελτίωση. Δυστυχώς ωστόσο προσβλήθηκε από μικρόβιο και σημειώθηκε η τραγική κατάληξη που σκορπίζει μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου.

Πηγή: agrinionews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση