Ο Μποτρίνι διεψεύδει την καταγγελία του νεαρού σεφ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 11:05 Ο Μποτρίνι διεψεύδει την καταγγελία του νεαρού σεφ

Ο 19χρονος στην καταγγελία του αναφέρει πως ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι ασκούσε συστηματικά εναντίον του βία.

Ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στο corfu tv αναφορικά με την καταγγελία ενός 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής για "μεσαιωνικά" βασανιστήρια στο μαγαζί του.

Ο 19χρονος στην καταγγελία του αναφέρει πως ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου που διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι ασκούσε συστηματικά εναντίον του σωματική και λεκτική βία, με αποκορύφωμα συνεχή περιστατικά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Όπως αναφέρει ο 19χρονος στην καταγγελία, ο υπεύθυνος κουζίνας του πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον εξύβριζε σκαιότατα ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο γνωστός Σεφ Έκτορας Μποτρίνι, με αφορμή την καταγγελία του 19χρονου, μίλησε στο Corfutv για το περιστατικό το οποίο και διέψευσε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε γελοίες τις καταγγελίες, ενώ όπως είπε, ο ίδιος ενημερώθηκε στον δρόμο ερχόμενος από εκδήλωση που έγινε σε άλλη περιοχή εκτός Κέρκυρας.

Όπως είπε: «Δεν ήμουν Κέρκυρα. Ήμουν με τον Σεφ μου και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν μεταξύ δυο νεαρών και σε καμιά περίπτωση του Σεφ.Έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση το δεύτερο άτομο που μπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο 20χρονος ουδέποτε με ενημέρωσε για τέτοια περιστατικά. Εμένα μου είπε ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει. Πραγματικά δεν πιστεύω τα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί. Εμείς είμαστε πρότυπο. Δεν υπάρχει κουζίνα όπου να γίνονται τέτοια πράγματα».

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση