Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 17:23 Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός

Το θρίλερ της αναζήτησής της είχε τη χειρότερη δυνατή κατάληξη

Νεκρή εντοπίστηκε σε χαράδρα, πριν από λίγη ώρα η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ικαρία. To σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της είναι δύσβατο ενώ πρόκειται για την περιοχή όπου συνήθιζε να τρέχει. Mάλιστα η απόσταση που απέχει το ξενοδοχείο, από το εν λόγω σημείο είναι 1,5 χιλιόμετρο. 

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV Μαρίνο Αλειφέρη, σε επικοινωνία που υπήρξε με διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση του εντοπισμού της 35χρονης γυναίκας έχει εντοπιστεί μία σορός, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο σημείο ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού και θα προσπαθήσουν να ανασύρουν τη σορό προκειμένου να γίνει και η τυπική αναγνώρισή της από τον σύντροφό της.

Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορείου Αιγαίου. Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Η αδελφή της μίλησε στο Open και έδωσε το δικό της μήνυμα.  «Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφός της δήλωσε στους αστυνομικούς: «Ξύπνησα και δεν την βρήκα στο κρεβάτι μας. Αμέσως της τηλεφώνησα για να δω πού είναι. Μου απάντησε και μου είπε ότι έχει πάει για τρέξιμο. Μετά δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο, ανησύχησα και γι’ αυτό δηλώνω την εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κ. Θεοδωράκη, «την πρώτη μέρα, όταν έγινε η αναγγελία της εξαφάνισης, ο σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού ήταν πανικοβλημένος και στεναχωρημένος και αναρωτιόταν πού να πάει να ψάξει. Μάλιστα, στις πρώτες έρευνες που έγιναν, πήγε μαζί με την Πυροσβεστική». Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι τη δεύτερη μέρα ο 38χρονος σύντροφός της ήταν πολύ πιο ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος, ζητώντας από τις Αρχές να έρθουν σε επαφή με την Πρεσβεία.

O ιδιοκτήτης του καταλύματος ανέφερε οτι η αστυνομία είχε κλείσει το δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι για έρευνες και τότε ήταν που βρέθηκαν τα ματωμένα χαρτομάντηλα. Η είδηση της εξαφάνισης της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, της δεύτερης επιστήμονος που χάνονται τα ίχνη της ενώ έκανε τζόγκινγκ σε ελληνικό νησί, έκανε το γύρο του κόσμου με τα βρετανικά ΜΜΕ να δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για την υπόθεση.

πηγή: ethnos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση