Πόρτο Χέλι: Κτηματομεσίτης ο Γάλλος που οδηγούσε το φουσκωτό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 12:02 Πόρτο Χέλι: Κτηματομεσίτης ο Γάλλος που οδηγούσε το φουσκωτό
Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο φουσκωτό με τις 350αρες μηχανές
 
Mε τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του φουσκωτού σκάφους που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με βαρκάκι στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γάλλος χειριστής του φουσκωτού με τις 350αρες μηχανής που είναι κτηματομεσίτης στο Πόρτο Χέλι, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ οι τρεις που επέβαιναν στο βαρκάκι είχαν πάει για ψάρεμα και διέθεταν φως στο μικρό αλιευτικό τους.
 
Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο λιμεναρχείο.

Οι Αρχές έχουν πάρει αίμα από τον 44χρονο χειριστή καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξεταστεί αν ο άντρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς  λίγο πριν το δυστύχημα είχε βγει για φαγητό στις Σπέτσες, μαζί με τους υπόλοιπους όπου και κατανάλωσαν δύο μπουκάλια κρασί.

Η τραυματισμένη γυναίκα που βρισκόνταν στο βαρκάκι μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και ζούσαν στην Παλλήνη και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση