Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί τον έκαναν… έξαλλο εικόνες από την Άνδρο – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 21:10 Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Γιατί τον έκαναν… έξαλλο εικόνες από την Άνδρο – video

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ταλαντούχους και γνωστούς ηθοποιούς παγκοσμίως. Είναι και ένθερμος υποστηρικτής της δράσης για την Κλιματική Αλλαγή.

Ενώ βρέθηκε στην Πάρο για να απολαύσει τον ήλιο και τα γαλανά νερά του Αιγαίου, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν ξεχνά τις οικολογικές του ευαισθησίες. Και το βράδυ του Σαββάτου (10.08.2019) ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram ένα video από το Al Jazeera όπου καταγράφεται η κατάσταση στο βυθό μιας παραλίας στην Άνδρο.

Τον βυθό που είναι γεμάτος πλαστικά. Ό,τι είδους πλαστικό θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Και τα οποία είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απομακρυνθούν. Τόσα πολλά είναι.

«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στο βυθό της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν πάνω από 660 λίβρες πλαστικών απορριμμάτων. Αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως τα μικροπλαστικά αφήνουν αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και ακόμη και σε εμάς. Μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια και μετά να γίνουν μέρος της διατροφής μας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ιδρύσει εδώ και πολλά χρόνια στο ίδρυμα Leonardo DiCaprio Foundation μέσω του οποίου στηρίζει εκατοντάδες πρότζεκ για την προστασία του πλανήτη.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση