Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία άνδρα στα Πατήσια – Συνελήφθη 56χρονος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 20:29 Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία άνδρα στα Πατήσια – Συνελήφθη 56χρονος

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του 42χρονου τα ξημερώματα της Τετάρτης (14.08.2019) στα Πατήσια έφτασε η αστυνομία. Συνελήφθη ένας 56χρονος

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε άμεσα τη δολοφονία ενός 42χρονου Ελληνα και την απόπειρα κατά 35χρονου αλλοδαπού τα ξημερώματα στα Πατήσια.

Δράστης είναι ένας 56χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα.Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα σε ένα μαγαζί έγινε λογομαχία για ασήμαντη αφορμή μεταξύ τριών ατόμων. Ο δράστης αποχώρησε και επέστρεψε κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι. Αρχικά έριξε μια σφαίρα στον αέρα και στην συνέχεια στράφηκε κατά των δύο ανδρών σκοτώνοντας τον ένα, τραυματίζοντας τον άλλο σοβαρά και μετά τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική ομάδα, η οποία κατάφερε πολύ γρήγορα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη, να τον εντοπίσει στο σπίτι του όπου και συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια. Ο δράστης της δολοφονίας οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

πηγή: newsit.gr