Θρήνος: Τραγικός θάνατος για τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή ανήμερα της Παναγίας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 12:17 Θρήνος: Τραγικός θάνατος για τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή ανήμερα της Παναγίας!

Είναι μια είδηση - γροθιά στο στομάχι. Ο μόλις 29 ετών άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μια φωτιά ξεκίνησε στο διαμέρισμά του με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Μάταια προσπαθούσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Χορηγήθηκε οξυγόνο και σε τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Μια ανείπωτη τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εκτυλίχθηκε στην Πάτρα. Μια φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 15.08.2019, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά στο διαμέρισμα στην Πάτρα, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής.

 

Πάτρα Πάτρα

Ο άτυχος νέος άνδρας εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Πάτρας και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού στην Πάτρα και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στο διαμέρισμα στην Πάτρα, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα…

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως…

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Πάτρα

 

 

Με πληροφορίες από: dete.gr / patrastimes.gr. newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση