Θρήνος: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα της Παναγίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 09:10 Θρήνος: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα της Παναγίας!

Ο 29χρονος Λευτέρης Πανταζής βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Το πρωί ξεκίνησε φωτιά στο διαμέρισμά του και εγκλωβίστηκε αφου δεν άνοιγαν τα ηλεκτρικά παντζούρια. Κινδύνεψαν και τρεις πυροσβέστες που προσπάθησαν να τον σώσουν.

Θρήνος στις Ιτιές της Πάτρας και όχι μόνο, για τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή των Ιτεών, μετά από φωτιά.

Ο άνδρας εργαζόταν σε καφετέρια στην οδό Γούναρη, στην Πάτρα. Το κατάστημα κατέβασε ρολά σε ένδειξη πένθους. «KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ» γράφει η ανακοίνωση.

Πάτρα

Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Ο άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα του σπιτιού. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε.

Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξειδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα.

Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο.

Πάτρα

Πηγή: thebest

Προσαρμοσμένη αναζήτηση