Τραγωδία: Νεκρή έγκυος σε τροχαίο με τρένο - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 08:50 Τραγωδία: Νεκρή έγκυος σε τροχαίο με τρένο - Δείτε εικόνες

Η μοιραία σύγκρουση έγινε στις 14.10 το μεσημέρι, ανάμεσα σε τρένο και αυτοκίνητο, σε σιδηροδρομική διάβαση, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Η αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν το ζευγάρι, στα Διαβατά.

Σταμάτησε η κυκλοφορία και από την αρχή οι πληροφορίες έλεγαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μία έγκυος σε σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς η γυναίκα δεν τα κατάφερε…

 

 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιβάτη του τραίνου, το τρένο «πέρασε σχεδόν πάνω από το αυτοκίνητο» το οποίο σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

ΦΩΤΟ από parallaximag

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και ο άνδρας στο «Παπανικολάου».

Έγκυος 20 εβδομάδων η άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα έγινε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση .

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση.

Πηγή: parallaximag, thestival

Προσαρμοσμένη αναζήτηση