Έτσι σκότωσε εν ψυχρώ μάνα και γιο ο δράστης στη Χρυσούπολη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 18:38 Έτσι σκότωσε εν ψυχρώ μάνα και γιο ο δράστης στη Χρυσούπολη

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής για το διπλό φονικό στην Καβάλα. Τα δύο θύματα πέθαναν ακαριαία από πυροβολισμούς. Ο δράστης πυροβόλησε τον άνδρα με βλήμα για αγριογούρουνα. Τι υποστήριξε ο δράστης της διπλής δολοφονίας.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Χρυσούπολη στην Καβάλα από το διπλό φονικό όπου μάνα και γιο έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς του γείτονά τους. Τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δυο σορούς δείχνουν την αγριότητα της πράξης.

Ο 42χρονος, φέρεται να σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του αλλά και την μητέρα του, γιατί εκνευρίστηκε με τον τρόπο που είχε παρκάρει το θύμα το φορτηγό του, κοντά στο σπίτι του θύτη. Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης τόνισε μιλώντας στο newsit.gr πως ο δράστης χρησιμοποίησε βλήμα για αγριογούρουνο για να αφαιρέσει τη ζωή του γιου.

«Η γυναίκα χτυπήθηκε από απόσταση περίπου τριών μέτρων από κάλυκα με σκάγια. Υπήρξε διασπορά από τα σκάγια τα οποία βρήκαν τη γυναίκα στο θώρακα, στην τραχηλική χώρα, στην αορτή και στους πνεύμονες. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Οσον αφορά στον άνδρα χτυπήθηκε στην κλείδα από βλήμα που χρησιμοποιείται για το κυνήγι αγριογούρουνου. Το χτύπημα ήταν εξ’ επαφής και σε μικρότερη απόσταση του ενός μέτρου. Και ο άνδρας πέθανε ακαριαία».

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Σύμφωνα με το proininews ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Όπως αναφέρει το seleo ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με τον 42χρονο γείτονα του, όταν, όπως ανέφερε, άρχισε ο γείτονας του να έρχεται απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που κάθονταν έξω, μαζί με την μητέρα και τη σύντροφο του.

Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονας του, τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή , όμως αυτός πέρασε κι όρμηξε στην μητέρα του. Όπως ισχυρίστηκε, αφού κατάφερε να πάρει τον γείτονα του από πάνω της, μπήκε θολωμένος στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, στη Χρυσούπολη Καβάλας, κατόπιν διαπληκτισμού με δύο ημεδαπούς, έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα και 3 κάλυκες.Ο 42χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».

Το χρονικό του διπλού φονικού

Μέσα σε μια κακιά στιγμή, «έκλεισαν» δύο σπίτια στην Καβάλα. Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας, εξαγρίωσε τον άλλον…

Κι όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, πηγαίνοντας στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς τους, έγινε το κακό! Εκείνος άρχισε να τους πυροβολεί με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει και τους δύο!

Τον 42χρονο που ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και την 67χρονη μητέρα του. Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε.

Με πληροφορίες: newsit.gr, proininews, seleo

Προσαρμοσμένη αναζήτηση