Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι που ήταν στο καροτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 08:35 Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι που ήταν στο καροτσάκι

Ο 28χρονος οδηγός τους χτύπησε πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια προσπαθησε να διαφύγει και μάλιστα κολυμπώντας, αλλά τον έπιασαν.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7:00' το απόγευμα της Κυριακής στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και χτύπησε 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Το βρέφος ήταν μέσα στο καροτσάκι του και το αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε τη γιαγιά με το εγγονάκι της.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο αστυνομικοί, που ενημερώθηκαν άμεσα, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον καταδιώξουν.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη κινούμενος προς τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί της 67χρονης Ε.Μ. δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με το βρέφος εγγόνι της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.