«Τυφλός» από ζήλια ο 45χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 09:11 «Τυφλός» από ζήλια ο 45χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα

Το ιατροδικαστικό πόρισμα περιμένει η ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες δολοφονίας της 48χρονης στην Πάτρα. Ήταν «τυφλωμένος» από ζήλια λένε όσοι τους γνώριζαν.

«Της πέρασε χειροπέδες πισθάγκωνα και την πέταξε στην μπανιέρα. Άνοιξε τη βρύση και έσπρωξε το πρόσωπό της στο νερό. Εκείνη πάλευε, κλώτσαγε, προσπαθούσε να σωθεί. Ήταν δεμένα τα χέρια της πίσω από την πλάτη και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Πιθανόν πνίγηκε.

Νωρίτερα φαίνεται να την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, έπεσε ημιλιπόθυμη και τις πέρασε τις χειροπέδες που είχε αγοράσει. Περιμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστική για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου» δηλώνουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε στην Πάτρα.

Ο 45χρονος αφού είχε σκοτώσει την 48χρονη σύζυγό του, μετέφερε το άψυχο σώμα της στο κρεβάτι τους. Ξάπλωσε και εκείνος δίπλα της και με ένα ξυράφι επιχείρησε να θέσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Λιπόθυμο τον βρήκαν οι αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες, και μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Μειλίχου, με τη βοήθεια των πυροσβεστών. Τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

«Τη ζήλευε παθολογικά»

Ο 14χρονος γιος τους και τα δύο παιδιά της 48χρονης από τον πρώτο της γάμο είναι τα «παράπλευρα θύματα» αυτής της σχέσης έντονου πάθους που οδήγησε στο έγκλημα και την απόπειρα αυτοκτονίας.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού που κατέθεσαν στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πατρών, απέδωσαν την τραγωδία, στην παθολογική ζήλια του δράστη προς το θύμα, τις συνεχείς εκρήξεις και καυγάδες που είχαν πυκνώσει, την αφόρητη καταπίεση που ασκούσε στην 48χρονη σύζυγό του.

Αυτή η καταπίεση και η βίαιη συμπεριφορά του, προκάλεσε την οριστική απόφαση της γυναίκας να χωρίσουν, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν αλλά είχε δώσει και άλλες ευκαιρίες στον γάμο τους.

Αυτή τη φορά όμως ήταν αποφασισμένη, και όταν του είπε το βράδυ του Σαββάτου, όταν έλειπε ο 14χρονος γιος τους από το σπίτι, η θέλησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον 45χρονο, ο οποίος τυφλωμένος από το πάθος του επιτέθηκε εναντίον της με τα γνωστά θανατηφόρα αποτελέσματα.

Στο πρόσφατο παρελθόν, μετά από μία ακόμη κρίση στο γάμο τους, είχε αποκαλύψει σε φίλους του, την ασφυκτική αγάπη που έτρεφε για τη σύζυγό του και ότι αν δεν μπορούσε να την «έχει εκείνος, δεν θα την είχε κανένας». 

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι ένοικοι της πολυκατοικίας, που διέμενε το ζευγάρι, δεν άκουγαν έναν καυγά που είχαν... συνηθίσει, αλλά κραυγές πόνου και βοήθειας από την γυναίκα.

Ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους πρώτους αστυνομικούς που έφθασαν εκεί να μην παίρνουν απόκριση, όταν χτυπούσαν το κουδούνι. Κάλεσαν τους πυροσβέστες, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και τον άνδρα αιμόφυρτο και λιπόθυμο δίπλα της.

Μετά τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Πατρών, κρατήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Φωτογραφία: Patrastime.gr

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση