Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:51 Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη (vid)

Γροθιά στο στομάχι είναι η περιγραφή της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη και του τρόπου με τον οποίο έδρασαν οι δύο κατηγορούμενοι. 

Έδρασαν από κοινού, τη χτύπησαν με το σίδερο στο κεφάλι, τη βίασαν και στη συνέχεια τη σκότωσαν. Οι τραγικές στιγμές της άτυχης φοιτήτριας στα χέρια των βασανιστών της, περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

«Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρος τους καταγγελίας» περιγράφεται στο βούλευμα.

«Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατέφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση. Οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, αφού διαπίστωσαν ότι ήταν πρακτικά αδύνατη η ρίψη του σώματος της παθούσας στη θάλασσα από έναν εκ των δύο χωρίς τη συνδρομή και του δεύτερου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δύο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έριψαν αυτό από ύψος περίπου 10μ. στη θάλασσα» αναφέρει το βούλευμα.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση