Τι κατέθεσε ο Π. Καμμένος στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατά Κοτζιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 17:46 Τι κατέθεσε ο Π. Καμμένος στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατά Κοτζιά

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση που έδωσε σήμερα στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός Άμυνας κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Ερωτηθείς για το εάν εκτιμά πως η συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί στη Βουλή, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε, ας πάει στη Βουλή».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε από την εισαγγελία να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα προτείνει σειρά μαρτύρων στην εισαγγελία για να καταθέσουν, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση