Τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:43 Τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, οι τρεις εξ αυτών σοβαρά, σε τροχαίο με όχημα που μετέφερε παράνομα μετανάστες. 

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τοπικά μέσα (e-evros.gr) ένα Seat Ibiza από την Αλεξανδρούπολη κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη, όταν συγκρούστηκε με λευκό Golf με αθηναϊκές πινακίδες.

Το δεύτερο όχημα εκείνη τη στιγμή επιβίβαζε μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους οκτώ ανθρώπους στο Σισμανόγλειο, ενώ ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εσπευσμένα.

Οι 6 τραυματίες από το Μπανγκλαντές, οι 2 από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat, συνολικά εννέα άτομα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι ηλικίες τους ήταν από 17 μέχρι 30 ετών.

Τη στιγμή της πρόσκρουσης, βρήκαν ευκαιρία και διέφυγαν ο διακινητής και δύο μετανάστες. Και οι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

https://www.lamiareport.gr/index.php/more/texnologia/item/134392-ti-kanei-ekei-pano-edo-kai-2-xronia-to-mystiriodes-diastimiko-skafos-tou-amerikanikoy-stratoy

Πηγή: e-evros.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση