Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίρια-Απομάκρυναν 230 μετανάστες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 10:16 Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίρια-Απομάκρυναν 230 μετανάστες

Από τα ξημερωματα της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια στις οδούς Σουρμελή αλλά και Αχαρνών. Απομάκρυναν 230 άτομα.

Από τα ξημερωματα της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Σουρμελή και Αχαρνών, αλλά και Αχαρνών 22. Στο πρώτο κτίριο, που είναι ιδιοκτησίας τόσο ιδιώτη όσο και του δημοσίου, διέμεναν αρκετοί παράτυποι μετανάστες. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία έβγαλε συνολικά και από τα δύο κτίρια 230 άτομα, εκ των οποίων τα 70 είναι παιδιά. Τα 150 από το κτίριο στη Σουρμελή και 80 από την Αχαρνών 22.

φωτο TheTOC
φωτο TheTOC

Επι τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πετούν και drones. 

φωτο TheTOC
φωτο TheTOC

Κατά το παρελθόν έξω από το κτίριο στην συμβολή των οδών Σουμερλή και Αχαρνών αλλά και στους γύρω χώρους υπήρξαν επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών. Σύμφωνα με πληροφορίες αντικείμενο των συνολικά τεσσάρων συμπλοκών ήταν η διακίνηση πλαστών εγγράφων, ειδών παρεμπορίου και λαθραίων τσιγάρων. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2018 υπήρξε σοβαρό επεισόδιο, είχαν βγει όπλα και υπήρξαν τραυματίες. Το κτίριο ήταν υπό κατάληψη από το 2016. 

φωτο TheTOC
φωτο TheTOC
EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

 

 

Φωτό: TheToc / EUROKINISSI

πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση