Kαρφιά Τσακαλώτου κατά Παππά: Δεν τα πήγαμε καλά στην ΕΡΤ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 11:44 Kαρφιά Τσακαλώτου κατά Παππά: Δεν τα πήγαμε καλά στην ΕΡΤ

«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό 'Αρη Προτοσάλτε», είπε.

Αιχμηρός για την κατάσταση της ΕΡΤ την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Μιλώντας σε εκδήλωση του tvxs.gr με τον Στέλιο Κούλογλου και την Έφη Αχτσιόγλου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν, λέγοντας ότι «δεν το πήραμε σοβαρά». Όπως εξήγησε, «το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό 'Αρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά».

Τόνισε επίσης, ότι πρέπει να ξεχωρίζει η είδηση από την άποψη και «να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο».

Προσέθεσε ότι κάποια ζητήματα ήταν «εκτός των ραντάρ μας» αναφέροντας τον πολιτισμό, ο οποίος, όπως είπε, «δεν είναι να βρούμε κάποιους καλλιτέχνες δικούς μας». Για το περιβάλλον είπε ότι «κάναμε πολιτικά λάθη. Ήταν πολιτικό λάθος οι εξορύξεις. Πρέπει κάποτε να το πούμε αυτό».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση