Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία από τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή – Οι σκοτεινές απειλές σε νεκροταφείο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:27 Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία από τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή – Οι σκοτεινές απειλές σε νεκροταφείο!

“Οι άνδρες που με απείλησαν μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου. Πρώτα ήθελαν την κόρη μου νεκρή και τώρα παρακολουθούν εμένα. Με απείλησαν μπροστά στον τάφο της Λίνας”...

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, που πριν από τρία χρόνια βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε η ίδια, μιλώντας στο Star, ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζιπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.

«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε ένα χαρτί στα μούτρα, το οποίο έγραφε «εάν δεν κλείσεις το στόμα σου, εάν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψουμε το λαρύγγι»», ανέφερε η Σταυρούλα Τομπάζη και συμπλήρωσε:

«Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου».

Η κ. Τομπάζη πιστεύει πως οι πρόσφατες απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν την κόρη της στη βουτιά θανάτου πριν από τρία χρόνια. «Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου», τονίζει χαρακτηριστικά.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση