Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνείται κάθε σχέση με την Χρυσή Αυγή ο δράστης της δολοφονίας Λούκμαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 13:36 Αρνείται κάθε σχέση με την Χρυσή Αυγή ο δράστης της δολοφονίας Λούκμαν

Εδώ και δύο μήνες είναι ελεύθερος

Αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή ο κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για τη δολοφονία Σαχζατ Λουκμάν, το 2013. Απολογούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο κατηγορούμενος ο οποίος  εδώ και περίπου δύο μήνες έχει αφεθεί ελεύθερος έχοντας εκτίσει 6,5 χρόνια στη φυλακή, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται και αναφέρθηκε στην ημέρα της δολοφονίας του νεαρού Πακιστανού.

Στο δικαστήριο βρέθηκε ο πατέρας του άτυχου νεαρού, ο οποίος άκουσε για ακόμη μια φορά τον κατηγορούμενο να δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2013, στα Πετράλωνα ενώ την ίδια ώρα έμαθε πως και οι δυο καταδικασμένοι για την δολοφονία του παιδιού του βρίσκονται πλέον εκτός φυλακής.

Όπως ισχυρίστηκε  ο κατηγορούμενος ο Λούκμαν ήταν εκείνος που τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατο του. «Υπήρξε τσακωμός και βρισιες, και στη συνέχεια ο Λουκμάν επιτέθηκε στον συγκατηγορούμενο μου. Του έκανε κεφαλοκλειδωμα και τον κρατούσε στο έδαφος. Φοβήθηκα και κατέβηκα να τον βοηθήσω και να τον απεγκλωβισω» είπε ενώ στο κρίσιμο ερώτημα της προέδρου γιατί χτύπησαν το θύμα με μαχαίρι ανέφερε:

«Ηταν της στιγμής, έγινε ασυναισθητα. Τον χτυπησα έξι φορές, αλλά ήταν αδύναμα και αβαθή χτυπήματα. Δεν ήθελα  να γίνει αυτό που συνέβη. Αν ήθελα να τον σκοτώσω θα το είχα κάνει».

Η προκλητική αναφορά του προκάλεσε την αντίδραση του ακροατηρίου: «Μα τον σκότωσες» του φώναξαν ενώ η πρόεδρος παρατήρησε ότι δεν προσπάθησαν να βοηθήσουν το θύμα τους.
«Μόλις τελείωσε η αντιπαράθεση είχε τις αισθήσεις του, σηκώθηκε και περπατούσε. Δεν καταλάβαμε ότι έχει πρόβλημα».

Πρόεδρος: Προσπαθήσατε να διαφύγετε, λέει η αστυνομία.

Κατηγορούμενος: Όχι, πήγαμε στο Σύνταγμα για να στρώσουμε τη μηχανή.

Πρόεδρος: Γιατί είχατε μαζί σας μαχαίρι;

Κατηγορούμενος: Το μαχαίρι το είχα μαζί μου για ήταν απαραίτητο εργαλείο για την δουλειά μου, δούλευα στην πυροσβεστική.

Πρόεδρο: Ο φίλος σας γιατί είχε μαχαίρι;

Κατηγορούμενος: Αυτό δεν το ξέρω.

Πρόεδρος: Είναι περίεργο αυτό

Κατηγορούμενος: Δεν είμαστε πολύ φίλοι, πηγαίναμε καμία φορά βόλτα μαζί αλλά δεν τον ξέρω καλά.

πηγή: news.gr