Ο "αεροπειρατής" ξεσπά μπροστά στην κάμερα: Με κρατούσαν σε ένα υπόγειο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 09:44 Ο "αεροπειρατής" ξεσπά μπροστά στην κάμερα: Με κρατούσαν σε ένα υπόγειο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η υπόθεση σύλληψης δήθεν καταζητούμενου αεροπειρατή από την Αστυνομία στη Μύκονο. Όπως αποδείχθηκε, ο συλληφθείς, που έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος, δεν ήταν ο καταζητούμενος, αλλά ένας διακεκριμένος Λιβανέζος δημοσιογράφος. Είχε διαφορετική ηλικία και άλλο πατρώνυμο από τον άνθρωπο που καταζητείται εδώ και 34 χρόνια για αεροπειρατεία.

Ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για την περιπέτειά του και δήλωσε ανακουφισμένος και ευτυχής για την αίσια έκβαση της υπόθεσής του. Δήλωσε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν μπορούσε να πιστέψει όσα ζούσε. Μάταια προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας Αλ Σαρίφ του Λιβάνου για 40 χρόνια. Οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και τον οδήγησαν στις δικαστικές Αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας καθώς είχε επισκεφθεί την Ελλάδα άλλες δύο φορές για κρουαζιέρα.

«Δεν ήξερα γιατί με κρατάνε. Πέρασα δύσκολα ψυχολογικά. Με κρατούσαν σε ένα υπόγειο. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κατέρρευσαν. Στη Μύκονο μου έκαναν ανάκριση για 8 ώρες. Τους έλεγα ότι είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος. Με ξέρουν στη Βηρυτό πολιτικοί και αξιωματούχοι».

"Στην Ελλάδα που είναι δημοκρατική χώρα και γεννήθηκε η Δημοκρατία, είναι δυνατόν επειδή το όνομα είναι το ίδιο να με κρατήσουν και να μου κάνουν έτσι εμένα; Να μπει ένας αθώος άνθρωπος στη φυλακή επειδή το όνομα μοιάζει με άλλο; Πού είμαστε; Μετά μου ζήτησαν συγγνώμη,. Για ποιο πράγμα συγγνώμη;"

 

Δείτε το βίντεο από το Open:

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση