ΝΔ: Και συμφωνία να υπάρξει, θα φέρει κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 12:46 ΝΔ: Και συμφωνία να υπάρξει, θα φέρει κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ
Ακόμη και συμφωνία ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές να υπάρξει, η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί πως θα φέρει την πτώση της κυβέρνησης.
 
Είναι εμφανές ότι στο εσωτερικό της ΝΔ ετοιμάζονται όλες οι πλευρές για την επόμενη μέρα της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης – δανειστών.

Στην ηγετική ομάδα της ΝΔ υπάρχει η άποψη ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία ή και αν υπάρξει θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και στην πτώση της κυβέρνησης.

Ο ένας μετά τον άλλο, οι επίδοξοι δελφίνοι αρχίζουν δειλά δειλά να κάνουν τα πρώτα διακριτικά βήματα διαφοροποίησης από κεντρικές επιλογές του κόμματος.

Μετά την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη σε εκδήλωση της ΔΑΠ για το μέλλον της κεντροδεξιάς, σειρά πήρε ο Νίκος Δένδιας. Ο πρώην υπουργός επίσης πήρε αποστάσεις από τη Συγγρού στο θέμα του νομοσχεδίου για την έκδοση διαταγής πληρωμών και αυτή του τη διαφοροποίηση κάποιοι τη "μετέφρασαν" ως αρχηγική εμφάνιση.

Τη στάση του Νίκου Δένδια έσπευσε να επικροτήσει μέσω του twitter του ο Βαγγέλης Αντώναρος ο οποίος έγραψε: "σε θέματα νομικής επάρκειας και εμπειρίας συντάσσομαι ασφαλώς με τον Νίκο Δένδια και γι αυτό πιστεύω η στάση του σήμερα στη Βουλή ήταν ορθή".
 
 
Στο μεταξύ, αφορμή για διαδικτυακό καυγά μεταξύ Βαγγέλη Αντώναρου - Άδωνι Γεωργιάδη στάθηκε ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ βρίσκεται στο 15%, καθώς ο δεύτερος απάντησε με κατηγορίες για γκρίνια σε σχόλιο του πρώτου περί βαριδίων, σώγαμπρων και εμμονικών που κρατάνε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαμηλά.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση