Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση χούλιγκαν και αστυνομικών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 20:31 Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση χούλιγκαν και αστυνομικών

Μία απίστευτης αγριότητας σύγκρουση έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλα ξεκίνησαν στις 23:30 σε κατάστημα εστίασης στη λεωφόρο Δεκελείας, όπου χούλιγκαν έδωσαν μάχη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με τα λευκά κράνη, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το OPEN, βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών. Ο ένας από τους δύο κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο, όπου πιάνει έναν άνδρα, ο οποίος φορά μια κίτρινη μπλούζα.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο δρόμος μετατρέπεται σε ρινγκ. Οι οπαδοί πετούν καρέκλες, τραπέζια και ό,τι βρουν μπροστά τους. Οι αστυνομικοί κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Για περισσότερα από πέντε λεπτά οι μάχες συνεχίζονται σώμα με σώμα. Μισή ώρα νωρίτερα από τα αιματηρά επεισόδια στη Δεκελείας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους στη γέφυρα Βριουλών στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους δράστες να προκαλούν σοβαρές φθορές σε περιπολικό του τοπικού τμήματος.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση