Μονάδα ΔΕΗ Πτολεμαϊδας: Ζητάει μείωση του έργου ο Λαφαζάνης ελέω... έλλειψης χρημάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 17:46 Μονάδα ΔΕΗ Πτολεμαϊδας: Ζητάει μείωση του έργου ο Λαφαζάνης ελέω... έλλειψης χρημάτων
Η οικονομική κατάσταση της χώρας ανάγκασε τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτη Λαφαζάνη να ζητήσει από τους υπεύθυνους της Mitsubishi μείωση του τμήματος του έργου της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα.
 
Ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mitsubishi – Hitachi να μειώσει το τμήμα του έργου της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος επισκέφθηκε σήμερα τον Υπουργό, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να επισημαίνει ότι η κατασκευή του έργου έχει την στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, τόνισε, όμως, στους υπεύθυνους της Mitsubishi – Hitachi την ανάγκη να προβούν σε μια χειρονομία ουσιαστικής μείωσης του τιμήματος του έργου.
 
Όπως υπογράμμισε ο Παναγ. Λαφαζάνης το αίτημα αυτό είναι δίκαιο και εύλογο, προσθέτοντας ότι μια θετική ανταπόκριση από την πλευρά της εταιρείας θα συνιστούσε, πέραν των άλλων, και μια χειρονομία καλής θέλησης προς τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις ώρες από μια βαθιά οικονομική κρίση.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση