Αποκαλυπτικές εικόνες από το περιπολικό που έσκασε το καλοριφέρ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 17:33 Αποκαλυπτικές εικόνες από το περιπολικό που έσκασε το καλοριφέρ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, το καλοριφέρ στο υπηρεσιακό όχημα έσκασε εν κινήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός...

Σύμφωνα με την οργισμένη ανακοίνωση, ο συνάδελφός τους τραυματίστηκε όχι από πυρά κακοποιών αλλά… από έκρηξη καλοριφέρ υπηρεσιακού οχήματος.

Το περιστατικό έγινε χθες, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και από την έκρηξη του καλοριφέρ έτρεξε καυτό νερό και  γέμισε με καπνούς η καμπίνα του οχήματος. Οι δύο αστυνομικοί που ήταν μέσα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, «πλην όμως ο οδηγός τραυματίστηκε, καθώς υπέστη εγκαύματα β΄ βαθμού στο δεξί του πόδι».

«Ερωτούμε, τι θα γινόταν αν το όχημα κινούταν σε Εθνική Οδό ή καταδίωκε κακοποιούς με περισσότερη ταχύτητα; Θα θρηνούσαμε συναδέλφους μας χωρίς λόγο και αιτία;..
Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα έχει περάσει από Κ.Τ.Ε.Ο.;..
Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα αποτελεί βασικό μέσον εργασίας των συναδέλφων μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς δουλεύει νυχθημερόν, με ένδειξη χιλιομέτρων 177854. Εν συγκρίσει βέβαια με τα υπόλοιπα περιπολικά του μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων, το συγκεκριμένο είναι στο «στρώσιμο»…»

Και η ανακοίνωση -που συνοδεύεται από τις σοκαριστικές φωτογραφίες- καταλήγει: «Δεν ανεχόμαστε οι συνάδελφοί μας να μετατρέπονται σε κασκαντέρ ταινιών δράσης και το Σωματείο μας βρίσκεται δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους μας, παρέχοντάς τους, από μέρους μας, οποιαδήποτε νομική συνδρομή μας ζητηθεί».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση