Στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development μπαίνει η Aegean

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 19:27 Στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development μπαίνει η Aegean

Ποσοστό 1,66% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development απέκτησε ο αεροπορικός όμιλος Aegean, συναλλαγή που καταδεικνύει το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον που υφίσταται για το έργο της αξιοποίησης του Ελληνικού.

Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της Lamda Development, σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για πώληση μέρους των ιδίων μετοχών (ποσοστού 1.66% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας) στην εταιρεία ΑEGEAN, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

«Η Lamda Development βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, θα είναι η αρχή για μια ευρύτερη και σημαντικότατη συνεργασία με την AEGEAN, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα, που θα την καταστήσει επίσημο αερομεταφορέα του Ελληνικού. Στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο, εξαιρετικό δείγμα συνένωσης δυνάμεων και ανάπτυξης συνεργιών, ώστε να καταστεί η Αθήνα παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Ταυτόχρονα, αποτελεί αφετηρία μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη και βαθιά πίστη του επιχειρηματικού κόσμου στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση