Έπειτα από 34 μέρες, είδε το μωρό της η 19χρονη που το εγκατέλειψε σε καρότσι σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 19:55 Έπειτα από 34 μέρες, είδε το μωρό της η 19χρονη που το εγκατέλειψε σε καρότσι σούπερ μάρκετ

«Θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ ώστε να δεθώ μαζί της»

Δεύτερη ευκαιρία ώστε να δεθεί με το παιδί της φαίνεται πως έχει η 19χρονη μητέρα η οποία πριν από 34 μέρες εγκατέλειψε το μωρό σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η νεαρή μητέρα, σήμερα αντίκρισε για πρώτη φορά το μωρό της μετά από εκείνη τη μέρα που το εγκατέλειψε σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Μόλις η  19χρονη αντίκρισε τη μικρή Ευανθία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μάτια της βούρκωσαν. «Την κράτησα αγκαλιά για δέκα λεπτά. Μεγάλωσε και ομόρφυνε. Θα ξανάρθω αύριο και θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ ώστε να δεθώ μαζί της και να είναι σα να μην χωριστήκαμε ούτε μια μέρα» φέρεται να είπε η μητέρα.

Η 19χρονη ανυπομονούσε τόσο να δει το μωράκι της που πήγε στο αναρρωτήριο Πεντέλης όπου έχει μεταφερθεί το παιδί δυο ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού.

«Ήταν γλυκές και συναισθηματικές στιγμές μιας μανούλας που μετάνιωσε που άφησε το μωράκι της και που η απόγνωση την οδήγησε σε αυτό που έκανε» ανέφερε η κ. Μαρούπα, δικηγόρος της 19χρονης στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Alpha.

«Θα ακολουθήσω κατά γράμμα ότι μου πουν οι κοινωνικοί λειτουργοί και θα κάνω νέα αίτηση στην εισαγγελία ανηλίκων να μπορέσω να πάρω το μωρό στο σπίτι» πρόσθεσε η 19χρονη μητέρα.

Η νεαρή μητέρα θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 26 Νοεμβρίου αντιμετωπίζοντας τη κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση