Μέγαρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία! video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 23:10 Μέγαρα: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία! video

Συγκλονίζει η σύζυγος του 48χρονου που έπεσε νεκρός από το πιστόλι του σωφρονιστικού υπαλλήλου στα Μέγαρα. Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε στους αστυνομικούς για τις τραγικές στιγμές. Αποκάλυψε ότι ο άνδρας της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. Το τριχρονο παιδάκι τους βρέθηκε ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του. Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο δράστης της δολοφονίας.

Η δολοφονία στα Μέγαρα έχει σοκάρει τους πάντες. Ένας 48χρονος έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του σωφρονιστικού υπαλλήλου κουνιάδου του το βράδυ της Πέμπτης (21.10.2019), ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε.

Η γυναίκα αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα πρώτα της λόγια προς τους αστυνομικούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open συγκλονίζουν αποκαλύπτοντας ότι ο συζυγός της μπήκε ασπίδα μπροστά της για να την σώσει. «Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σύζυγος του 48χρονου άρπαξε τον τριών ετών γιο της για να τον προστατεύσει. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος και δράστης του εγκλήματος πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής (1.11.2019) το κατώφλι του εισαγγελέα. Ο άνδρας που έχει παραδεχτεί την πράξη του, στη συνέχεια πήγε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (5.11.2019) στις 11 το πρωί.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι βαρύτατες. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως δεν θυμάται τι έκανε, είχε θολώσει και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πράξη του.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα… Εγώ το έκανα. Το μυαλό μου έχει θολώσει… Εγώ το έκανα. Αυτός φταίει που χώρισα με τη γυναίκα μου, αυτός μας χώρισε, αυτός φταίει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. «Σε μία κίνηση απελπισίας πήρα το όπλο και άρχισα να πυροβολώ», συμπλήρωσε.

Ο συνήγορός του μάλιστα ενδέχεται να ζητήσει και ψυχιατρική εξέταση του πελάτη του, καθώς είχε κλονιστεί η ψυχική του υγεία εξαιτίας του χωρισμού του.

Οπως ανέφερε το Open το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019) άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί. Οι περιγραφές συγγενών και γειτόνων συγκλονίζουν: «Κάποιος κύριος μπήκε μέσα. Είχε κάποιες οικογενειακές διαφορές. Πάνω στη διαφωνία που είχαν, έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε. Άκουσα έξι με επτά πυροβολισμούς. Φώναζε βοήθεια. Οι πυροβολισμοί ήταν έντονοι».

«Ο άνθρωπος έπρεπε να έχει μπει σε ψυχιατρική κλινική»

Αποκαλύψεις για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη έκανε φίλος του. Οπως είπε έπρεπε να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και αποκάλυψε πως θεωρούσε τον κουνιάδο του υπεύθυνο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό. Ήταν υπόδειγμα ανθρώπου στην κοινωνία. Έχω ζήσει την οικογένεια και πήγαινα στο σπίτι. Είχε σύγχυση και το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό. Ήθελε αγωγή. Ο άνθρωπος έπρεπε να έχει μπει σε ψυχιατρική κλινική. Ήταν πολύ πιεσμένος…. Θεωρούσε ότι ο κουνιάδος του ήταν η αιτία που τον χώρισε η γυναίκα του. Από το χωρισμό και πέρα ήρθαν τα προβλήματά του. Μιλήσαμε πριν την τραγωδία και μου έλεγε ότι πήγαινε από εδώ και από εκεί. Λεω, έχει ξεφύγει εντελώς. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν υπόδειγμα, άριστος ποδοσφαιριστής και από τα καλύτερα παιδιά. Ευθύνη φέρουν και οι ψυχίατροι».

Το χρονικό του εγκλήματος στα Μέγαρα

Ολα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019) όπου αρχικά έγινε γνωστή η είδηση για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές! Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, ο δράστης σημάδεψε με το όπλο τον γιατρό και την 43χρονη σύζυγό του, σε “ευαίσθητα σημεία”. Ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Το σπίτι δεν έφερε ίχνη έρευνας ή διάρρηξης. Αυτό ήταν εξαρχής ένα “καμπανάκι” για τις Αρχές: Ότι τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έμπαιναν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας ή του φιλικού κύκλου του ανδρόγυνου.

Κι έτσι ο κλοιός στένεψε… Από την αστυνομία αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή ο γαμπρός του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “μπούκαρε” στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, στην συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε σε “ευαίσθητα σημεία”.

Αυτός ο άνδρας ήταν βεβαίως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα στα Μέγαρα και πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο. Πληροφορίες ανέφεραν πως θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του με την αδερφή του 48χρονου…

Όπως είναι λογικό, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (31.11.2019), ο δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση