Αναβλήθηκε η προανακριτική για Novartis – Αρνήθηκαν να βγουν Τζανακόπουλος και Πολάκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 18:40 Αναβλήθηκε η προανακριτική για Novartis – Αρνήθηκαν να βγουν Τζανακόπουλος και Πολάκης

Τεταμένο κλίμα στην προανακριτική για την Novartis. Η συνεδρίαση για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου «τελείωσε» πριν καν αρχίσει, καθώς αναβλήθηκε. Πολάκης και Τζανακόπουλος αρνήθηκαν να φύγουν από την αίθουσα.

Τελείωσε πριν καν αρχίσει σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση της προανακριτικής Επιτροπής της βουλής για την υπόθεση Novartis. Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος μπήκαν μαζί στην αίθουσα με συνέπεια η συνεδρίαση να αναβληθεί.

Έξω από την αίθουσα υπήρχαν αρκετά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που περίμεναν να δουν τις εξελίξεις. Παρούσα έξω από την αίθουσα 150, που συνεδριάζει η επιτροπή, στον α’ όροφο του κτιρίου του κοινοβουλίου παραβρίσκεται και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

powered by Rubicon Project

Τελικά η συνεδρίαση αναβλήθηκε  διότι οι Πολάκης και Τζανακόπουλος αρνήθηκαν να βγουν από την αίθουσα. Βουλευτές της ΝΔ δήλωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα με το σκεπτικό ότι η σύνθεση δεν ήταν νόμιμη και η διαδικασία θα έπασχε από ακυρότητα.

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα έκανε δηλώσεις μετά την αναβολή της συνεδρίασης λέγοντας πως «και την ερχόμενη Τρίτη εδώ θα είμαστε».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση