Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάλος στην Κέρκυρα με τον ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια και σε δεύτερη ανήλικη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 23:34 Σάλος στην Κέρκυρα με τον ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια και σε δεύτερη ανήλικη

Φυγαδεύθηκε από τα δικαστήρια εν μέσω αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους κατοίκους του χωριού

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα' σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα Παρασκευή, βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί, όπως μετέδωσε το corfutvnews.gr.

Τελικά όμως δεν απολογήθηκε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Δεύτερη μήνυση για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης

Δεύτερη μήνυση για ασέλγεια ανηλίκου κατατέθηκε κατά του 60χρονου ιερέα από τη Νότια Κέρκυρα, στις δικαστικές αρχές Κέρκυρας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη νέα μήνυση που κατατέθηκε, ο ιερέας φέρεται να ασελγούσε πριν από τέσσερα χρόνια και σε μία 10χρονη, που σήμερα είναι 14 ετών.

Ο 60χρονος ιερέας με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, έχει τεθεί, από τις αρχές του Οκτώβρη, σε αργία, μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς μίας 16χρονης, σήμερα, ανήλικης, σύμφωνα με την οποία φέρεται ο ιερέας να ασελγούσε, προ 6ετίας, εις βάρος της, όταν αυτή ήταν 10 ετών.

Το συμβάν σύμφωνα με την πρώτη μηνυτήρια αναφορά, φέρεται ότι λάμβανε χώρα στην ενορία που λειτουργούσε τότε ο ιερέας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση φέρεται να λάμβανε χώρα σε διπλανό χωριό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η δικογραφία που έχει συσταθεί εναντίον του ιερέας να είναι στα «χέρια» του Εισαγγελέα Κέρκυρας.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριος, εκτός ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 60χρονο ιερέα και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία, όρισε παράλληλα Εκκλησιαστικό Ανακριτή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και αναμένει τα επίσημα στοιχεία από την Δικαιοσύνη για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

 

πηγή: news.gr