Θεσσαλονίκη: Σοκ με καταγγελία 14χρονης για βιασμό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 11:07 Θεσσαλονίκη: Σοκ με καταγγελία 14χρονης για βιασμό

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η καταγγελία μιας 14χρονης από το Κορδελιό ότι άγνωστος τη νάρκωσε, την οδήγησε σε υπό ανέγερση κτίριο και τη βίασε.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η  καταγγελία μιας 14χρονης από το Κορδελιό  ότι άγνωστος τη νάρκωσε, την οδήγησε σε υπό ανέγερση κτίριο και τη βίασε. Σύμφωνα με το thestival  λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, μια παρέα νεαρών μαθητών είδε τη 14χρονη να περνά έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων. Η 14χρονη περπατούσε με δυσκολία μέχρι που έπεσε. Οι νεαροί έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και πρόσφεραν στο κορίτσι καφέ, επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με την 14χρονη, ο δράστης ήταν ένας εύσωμος νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε. Την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

 Η 14χρονη δέχτηκε να μιλήσει μόνο στη διασώστρια του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ζητούσε επιτακτικά να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί. Επίσης ζήτησε να μην το μάθουν οι γονείς της οι οποίοι ενημερώθηκαν.  Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες του thestival.gr από το σημείο που κατέρρευσε η 14χρονη.

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση