Πάτρα: Η λάθος κίνηση που στοίχισε τη ζωή στον Γιάννη Γκούμα - Σπαραγμός στην κηδεία του άτυχου 20χρονου (Φωτό)!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 11:21 Πάτρα: Η λάθος κίνηση που στοίχισε τη ζωή στον Γιάννη Γκούμα - Σπαραγμός στην κηδεία του άτυχου 20χρονου (Φωτό)!

Η σελίδα του αθλητή στο facebook έχει γεμίσει από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του...

Μία κίνηση του 20χρονου Γιάννη Γκούμα ήταν αυτή που όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, του στέρησε τη ζωή. Ο 20χρονος είχε τελειώσει ποδοσφαιρικό αγώνα σε γήπεδο της Πάτρας, πήγε σπίτι του και στη συνέχεια θέλησε να πάει βόλτα στην Πάτρα με το αυτοκίνητό του.

ΦΩΤΟ από patratora.gr
ΦΩΤΟ από patratora.gr


Δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, όμως κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο του έπεσε το κινητό. Εσκυψε να το πάρει και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο πριν προλάβει να σηκωθεί είχε καρφωθεί σε μάντρα και το παιδί, όπως ήταν σκυμένο χτύπησε στο κεφάλι.

Χθες το απόγευμα έγινε η κηδεία του 20χρονου σε κλίμα οδύνης.Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι. ΟΙ φίλοι του τον αποχαιρέτισαν με κεριά και λουλούδια. Ηταν ένα παιδί μάλαμα, που αγαπούσε τον αθλητισμό και τη ζωή.

ΦΩΤΟ από patratora.gr
ΦΩΤΟ από patratora.gr


Η σελίδα του στο facebook εξακολουθεί να δέχεται μηνύματα. Χαρακτηριστικά ένα αναφέρει: "Το τελευταιο αντιο ειπωθηκε απο ολους μας! θα εισαι παντα ζωντανος στη σκεψη και στην καρδια ολων μας! περισσοτερο απο ολα θα μας λειψει αυτο το υπεροχο χαμογελο που χαριζες σε ολους! Καλο ταξιδι Γιαννη να μας προσεχεις απο εκει ψηλα κι εμεις θα προσευχομαστε παντα για σενα... ησουν μια ΨΥΧΟΥΛΑ! καλο ταξιδι!"

Kάποιος άλλος σχολιάζοντας τη φωτογραφία προφίλ του αδικοχαμένου νέου γράφει«maggako mou kati ikseres pou exeis afti tin fwto profil…. Kalo paradeiso antrako mou»

ΦΩΤΟ από patratora.gr
ΦΩΤΟ από patratora.gr


Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος, thebest.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση